Regulament participare concursuri si promotii

Organizatorul

Campaniile promoționale, concursurile și ofertele special sunt organizate și desfășurate de Nobil Sushi, denumit in continuare Organizator.

Dreptul de participare

Campaniile și concursurile sunt deschise tuturor celor care au dat „Like” paginii Nobil Sushi, denumiți in continuare “prieteni”, care participa activ (comentează, publica diferite materiale, dau “Like”, “Share” sau “check in”) așa cum este solicitat de fiecare campanie sau concurs in parte. La campaniile organizate, nu au drept de participare angajații Nobil Sushi și ai sponsorilor (dacă este cazul) sau membrii familiilor acestora. De asemenea persoanele a căror vârsta este mai mica de 16 ani, vârsta împlinita înainte de data calendaristica a participării in campanii, nu au dreptul de a participa. Dacă sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitate câștigarea de premii in cadrul campaniilor, încălcând prevederile prezentului regulament, organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel câștigate. Orice încercare de fraudare se soldează cu eliminarea definitiva a participantului in cauza din prezenta și viitoarele campanii organizate.

Premiile

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului unui câștigător de a beneficia de premiul câștigat, așa cum este acesta descris in prezentul regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Cum functioneaza concursurile?

Participare la campanii și concursuri se poate face doar prin intermediul paginilor de pe rețelele sociale Nobil Sushi, așa cum va fi menționat la lansarea fiecărei campanii sau concurs, prin comentarii, publicarea unor material, prin acordarea unui “Like”, “Share” sau “Check in” sau orice alta forma pe care Nobil Sushi o va considera potrivita, anunțata la momentul lansării campaniilor și concursurilor.

Cum sunt alesi castigatorii?

Toți participanții eligibili pe durata campaniilor și concursurilor sunt trecuți într-o baza de date din care se va extrage automat și aleatoriu, unul sau mai mulți câștigători în funcție de numărul premiilor puse în jos. Câștigătorii sunt aleși prin folosirea unor aplicații dedicare asupra cărora nu poate exercita niciun control (random.org. sau funcția RANDBETWEEN din Excel). Câștigătorii vor fi anuntati public la o data ulterioara, prestabilita, pe „wall-ul” paginii de Facebook a organizatorului. Fiecare participant este responsabil pentru monitorizarea paginilor de pe rețelele sociale ale organizatorului sau a căsuței de email prin care se va face notificarea privind câștigătorii premiilor.

Cum se intra in posesia premiilor?

Premiile se vor înmâna câștigătorilor în limita stocului pus în joc, prin ridicarea la punctul de lucru al Nobil Sushi din Cluj Napoca str. Cojocnei nr. 7, jud. Cluj. În situații speciale, la solicitarea câștigătorilor, acestea vor fi livrate prin curier sau posta romana, pe cheltuiala proprie a câștigătorilor. Revendicarea premiilor se face în termen de 48 de ore de la desemnarea câștigătorilor, în caz contrar, premiile vor fi oferite altor participanți, aleși conform procedurii de la punctul anterior.

Taxe si impozite

Organizatorul nu este răspunzător pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligații fiscale legate e premiile oferite, cu excepția impozitului cu reținere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din premii, impozit pe care organizatorul campaniei este obligat sa îl plateasca la stat conform prevederilor legii nr. 571/2003 privind codul fiscal și completările ulterioare.

Publicitate

Prin participarea în cadrul campaniilor, fiecare participant oferta Nobil Sushi și sponsorilor campaniilor și concursurilor, dreptul de a folosi numele, comentariile sau alte materiale, în scopul promovării, fără a avea pretenții materiale pentru acest fapt, excepție făcând situațiile prevăzute de legislația în vigoare.

Mult succes!

 • Cont nou
Ai uitat parola? Introdu adresa ta de email. Vei pe mail primi un link pentru a crea o parola nouă.

  Spune-ne părerea ta

  Feedback
  0
   0
   Your Cart